About

Liv-rose & Friends

Als jonge dertiger dacht ik toch al enige leveswijsheid te bezitten. Ik was overtuigd dat ik klaar was voor de geboorte van ons dochtertje Liv-Rose. Er verandert plots vanalles in je leven, zeker de eerste maanden. Een overspoeling van informatie die je moet verwerken tijdens het verversen van pampertjes. Gelukkig worden deze momenten snel vergeten. De lach die je ontvangt bij het wekken van jouw kindje, de vreugdekreetjes bij het geven van de groentenpap … Ze zijn onbetaalbaar.

Echter komt er meer bij kijken dan verwacht en komt een droomscenario jammer genoeg niet zo vaak voor. Wij zouden graag allemaal de ideale manier vinden om ons beeld van perfectie om te zetten naar de realiteit. Ik noem het tegenwoordig ”gestructureerde chaos “. Jammer genoeg bestaat hier geen handleiding voor en tracht elk gezinnetje een beetje zijn eigen gestructureerde chaos te creëren. Het belangrijkste is vooral in deze periode te genieten.

Er komen een tal van taken naar boven na de geboortje van een kindje. Wat heb ik dit even onderschat, hoeveel spullen er nodig zijn en welke kosten hieraan verbonden zijn. Naast je standaard babyuitzet, kosten van de crèche zijn er ook nog die kleertjes.  Ik verschiet telkens hoe snel ons dropje op een week tijd al niet meer past in de recent gekochte kleren.

Moederschap, gestructureerde chaos

Maanden heb ik zitten brainstormen hoe ik ons meisje het beste kan bieden. Iedereen wil voor zijn kind de mooiste kleedjes kopen, met het leukste speelgoed laten spelen en laten dromen in het beste bedje. Alles om een goede basis te scheppen voor zijn of haar toekomst. Een kleedje voor 40 euro, een bedje voor 250 euro, toen moest ik toch even slikken. Inderdaad het is toch allemaal ooh zo mooi. Laat ons eerlijk zijn, af en toe geven we toe en dat moet ook kunnen maar altijd is dit niet vol te houden.

Deze kopzorgen zijn dan ook de basis geweest voor mijn webshop. Het kost veel energie en tijd om leuke tweedehandsspullen te vinden voor eerlijke prijzen. Liv-Rose & Friends is een website waar op een duidelijke en overzichtelijke manier leuke tweedehands baby- en kinderkleding wordt aangeboden door mezelf en andere jonge mama’s die met veel liefde en zorg omgaan met hun spullen.

Liv-rose & friends

Me

Ondertussen al enkele maanden verder in mijn projectje, en ooh zo leuk om elke dag nieuwe volgers te leren kennen. Tijd om mezelf nog eens voor te stellen aan jullie!

Jennifer – Dertiger – Mama van Liv-rose – Partner: Ruud – Interieurarchitecte – Creatieve ziel & Gestructureerde chaoot– Hart voor tweedehands

Liv-rose & Friends is ontstaan na de geboorte van ons dochtertje Liv-rose. Ik ontdekte het mooie van tweedehandskleding. Mijn doel is om samen met andere verkopers een 2de leven te geven aan hippe en trendy kleertjes.

2022 zal een jaar zijn met vele nieuwe uitdagingen;

Momenteel heb ik mijn webshop, www.liv-rose.be. In de toekomst krijgt Liv-rose & Friends ook een bakstenen winkeltje, waar we elkaar in het weekend of op afspraak kunnen ontmoeten.

Een persoonlijke en vlotte service is een van mijn belangrijkste waarden en normen!
Leer mij, Liv-rose en haar vriendjes beter kennen via instagram